Steun de Dierenbescherming Rijnmond

Dierenbescherming

Steun ons

Jaarlijks verkeren duizenden dieren in de regio Rijnmond in nood. De Dierenbescherming Rijnmond helpt hen en geeft per jaar meer dan 5000 dieren een beter leven. Wij ontvangen voor dit werk geen subsidie van de overheid. Om ons belangrijke werk voor de dieren te kunnen blijven doen, zijn wij afhankelijk van onze leden en donateurs.

Je kunt de dieren helpen door ons te steunen: met jouw steun geven wij de dieren weer een dierwaardig bestaan.

Word lid

Je kunt Dierenbescherming Rijnmond steunen door lid te worden van de Dierenbescherming. Met je lidmaatschap ondersteun je zowel de afdeling Rijnmond als de landelijke Dierenbescherming. Door lid te worden draag je bij aan de volgende activiteiten van de Dierenbescherming Rijnmond:

Word lid van de Dierenbescherming Rijnmond vanaf € 28.- per jaar en help de dieren!

Klik hier en wij linken je door naar de site van de landelijke Dierenbescherming waar je je online kunt aanmelden voor het lidmaatschap van onze vereniging.

Word donateur

Als donateur steun je met jouw bijdrage een specifiek onderdeel van de Dierenbescherming Rijnmond. Je kunt kiezen voor het donateurschap van de dierenopvangcentra of voor het donateurschap van de dierenambulance.

Als donateur van de opvangcentra steun je de dierenopvang in onze zes centra en het knaagdierencentrum. Jaarlijks vangen wij meer dan 5000 dieren op in onze opvang en herplaatsen de dieren bij een nieuw baasje. Het werk in de opvangcentra is alleen mogelijk door de steun van onze donateurs.

Word donateur van de dierenopvangcentra Rijnmond  door middel van het aanmeldformulier donateurs asielen Rijnmond.

Als donateur van de dierenambulance steun je het werk van de stichting Dierenambulances Zuid-Holland Zuid (DAZHZ). In het afgelopen jaar zijn onze dierenambulances in de regio Rijnmond meer dan 17.000 keer uitgereden voor dieren in nood. Als donateur van de dierenambulance wordt met jouw steun het belangrijke werk voor de dieren in nood mogelijk gemaakt.

Word donateur van de dierenambulance door middel van het aanmeldformulier donateurs DAZHZ.